Triss & Tia

Den absolut mest välkända skraplotten från Svenska spel som vi har idag är så klart Trisslotten. Och Trisslottens lillebror Tian kommer inte långt efter. Triss och Tia är antagligen de skraplotter som säljer mest idag när det gäller skraplotter över huvudtaget. Både av de skraplotter som säljs online och av de skraplotter som säljs i butik kan man nog säga att Triss och Tia ligger bland de bästsäljande. Tittar man bara på marknaden utanför Internet, ja då är det nog så att Triss och Tia är störst av alla, åtminstone borde det påståendet ligga väldigt nära den statistiska sanningen.

Tialotten

Tia är alltså en av de mest folkkära och populära skraplotterna idag som ges ut av Svenska spel och den har funnits med oss ett bra tag nu. Man kan säga att det är budgetvarianten av Triss då den kostar 10 kronor att köpa och den högsta vinsten direkt på skrapet är hundratusen kronor. Inte för att detta är några småsummor men Triss är ju lite, lite dyrare och har en högre högsta vinst. Tia riktar sig helt enkelt till dem som vill har mer spel för pengarna och som inte vill lägga mer än tio kronor på en skraplott. Något som faktiskt gjort den enormt populär. Dessutom utvecklas skraplotterna från Svenska spel hela tiden eftersom att dem är ett företag som vill ligga i framkant och som hänger med i samtiden. En av de senaste nyheterna gällande Tialotten till exempel är att det nu mera finns flera vinstnivåer på den lotten än tidigare. Du hittar flera små och mellanstora vinster än innan och det gör att det blir roligare att skrapa, jag menar, finns det fler vinstnivåer ökar ju också vinstchansen? Det som gäller för att du ska vinna på din Tialott är att du lyckas skrapa fram tre lika belopp på den, precis som med en Trisslott. Om du skrapar online så hittar du dessutom flera varianter på Tialotten som även dem kostar tio kronor styck och har hundratusen kronor som högsta vinst. Skillnaderna mellan dem ligger istället i sättet man skrapar och vinner på. Tia 17 eller mer, Tia tre i rad och Tia mitt i mellan är de varianter du hittar på Svenska spels hemsida utöver den vanliga Tialotten.

Trisslotten

Trisslotten från Svenska spel är kanske inte helt oväntat den bäst säljande skraplotten i Sverige någonsin i nuläget. Från det att den lanserades 1986 har den både förändrats och blivit mer populär allt efter som. För att skrapa en Triss köper du lotten för 30 kronor, antingen i butik eller på Svenska spels hemsida. Det är verkligen ett briljant sätt att enkelt få vardagen att kännas lite mer spännande under någon minut. Dessutom kan du prenumerera på den i din mobiltelefon och skrapa direkt om du har en smartphone. På lotten finns det som bekant nio fält som du kan skrapa och det gäller att få fram tre lika belopp eller tre TV-symboler eller tre Klöversymboler. Sedan kan du numera även skrapa en bonusruta som ersatt den tidigare X gånger vinsten för att antingen multiplicera ditt belopp eller vinna stjärnvinst. Får du fram stjärnan innebär det att du vinner alla belopp sammanlag på din lott! Med Triss kan du vinna upp till en miljon kronor direkt på skrapet och så mycket som 100 000 kronor i månaden i 25 år med månadsklöver. Får du tre TV-apparater har du chansen att vinna upp till hela fem miljoner på en enda lott. Både när du får tre Klöversymboler och när du får tre TV-symboler så får du åka och skrapa en speciallott i TV4:as direktsända morgonsändning. Alltså vinner du inte bara en hel drös med pengar, du blir rikskändis för en dag också!